Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Brandweer Serooskerke blust meerdere buitenbranden

Toegevoegd: 03-08-2022, 20.30 uur
De brand aan de Golsteinseweg was snel geblust.
De brand aan de Golsteinseweg was snel geblust.
© Foto: Brandweer Serooskerke
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De brandweerlieden van brandweerpost Serooskerke hebben vandaag meerdere buitenbranden geblust. Zo stond er aan de Huismanweg in Veere een akker in brand.


De brand aan de Huismanweg werd omstreeks 17.00 uur opgemerkt en gemeld bij de meldkamer. Vanwege de kans op uitbreiding van de brand werd ook de waterwagen van brandweer Oost-Souburg opgeroepen. Gezamelijk hebben zij de brand op de akker bestreden.

In de avond, omstreeks 18.50 uur, werden de brandweerlieden opnieuw opgeroepen voor een buitenbrand. Ditmaal aan de Golsteinseweg in Middelburg. Ter plaatse bleek het te gaan om een kleine smeulbrand die snel geblust was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren