Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Voetganger aangereden op de Brouwersdam

Toegevoegd: 07-08-2022, 02.05 uur
Voetganger aangereden op de Brouwersdam
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ELLEMEET - Een voetganger is vannacht op de Brouwersdam buitenzijde bij Ellemeet aangereden door een personenauto. De auto is niet meer aangetroffen.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 00.50 nabij een festivalterrein. De voetganger werd door een personenauto aangereden. Hierbij kwam het slachtoffer ten val en raakte gewond.  De 40-jarige Duitse vrouw raakte enkele ogenblikken buiten bewustzijn. De medewerkers van de opgeroepen ambulance hebben het slachtoffer onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie heeft in de omgeving van het festivalterrein gezocht naar een zwarte, beschadigde personenauto. Deze werd echter niet meer aangetroffen. De politie hoopt dat bezoekers van het Beachboomfestival meer kunnen vertellen over de zwarte auto. Met tips kan de politie gebeld worden via 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren