Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

33-jarige slachtoffer van steekpartij richtte vernielingen aan in zaak

Toegevoegd: 11-08-2022, 15.10 uur
Het slachtoffer zou een stoel tegen de ruit hebben gegooid.
Het slachtoffer zou een stoel tegen de ruit hebben gegooid.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De man die na een steekpartij in een Vlissingse horecazaak gewond raakte, richtte volgens de politie vernielingen aan in de zaak. De medewerker van de horecazaak die gestoken zou hebben, is aangehouden.


Het incident gebeurde rond 21.00 uur op het Bellamypark in Vlissingen. Een 33-jarige man uit Vlissingen raakte daar gewond door een messteek. Volgens een woordvoerder van de politie zou het slachtoffer voorafgaand aan het steekincident vernielingen hebben aangericht in de zaak.

Daarna ontstond er een worsteling tussen het slachtoffer en een medewerker van het horecabedrijf. Het slachtoffer werd daarbij gestoken met een mes. Nadat hij de zaak was uitgezet, gooide hij een stoel tegen de ruit. Volgens agenten maakte het slachtoffer een beschonken indruk, maar weigerde hij een blaastest.

Hij is naar ziekenhuis gebracht vanwege zijn verwondingen. De medewerker van de horecazaak is aangehouden en zit nog vast voor verhoor. De politie werd tijdens het afhandelen van het voorval geassisteerd door de Koninklijke Marechaussee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stop met elkaar de hele tijd te steken (12-8-2022 om 17:52)
Ik vind het heel wat om ''in de drift'' iemand te steken. Als je eens een keer ruzie hebt in de keuken bij jou thuis pak je toch ook niet een mes om de tegenpartij maar neer te steken? Misschien gaat deze gedachte door je hoofd, maar om het tot uitvoering te brengen is een ander verhaal. Wist je dat als je iemand steekt ze kunnen overlijden? Je krijgt hier gewoon dik straf voor.
Pim (12-8-2022 om 16:17)
Helemaal met bram eens! Mensen moeten eens met hun poten van andermans spullen afblijven! Straffen zijn hier veelste laag! Eigenaren hebben er hard voor gewerkt en dan word het even kapot gemaakt door een raddraaier!
Allemaal dom (12-8-2022 om 13:10)
Niemand weet hier het echte verhaal, mensen lezen "steekpartij" en men doet vermoeden dat er op los is gestoken. Deze medewerker heeft wellicht zichzelf enkel verdedigt met een mes in zijn handen of heeft daarbij een mes bij gepakt niemand weet dat, wij waren er niet bij. Het "slachtoffer" zou ook enkel snijwonden hebben kunnen opgelopen en dan ook word het een steekpartij genoemd en geen snijpartij. En in een horeca zaak zijn nou eenmaal messen aanwezig.
bram (12-8-2022 om 01:22)
't Is napraten, maar de medewerker had deze vervelende knul beter een slag met een pan op z'n harses kunnen geven, want die staan daar ook. Dan werd hij nu niet gestraft. Denk dat het zeker niet zijn bedoeling is geweest deze persoon te verwonden. Maar ja in je drift.... Hoop dat de rechter ook naar de praktische situatie kijkt.
Axel (11-8-2022 om 23:35)
Hoezo steekwapens in een keuken heb je messen en ja dat zijn steekwapens. Dus wat bedoel je nou Niet goed? Dit is een geval van ..exces. Als je het niet eens bent met het eten of weet ik wat praat je het uit ga je niet de boel verbouwen.
Wes (11-8-2022 om 21:30)
@Niet goed Ongelooflijk he! Een mes in een kebabzaak. Schandalig. Ze zouden daar alleen lepels moeten hebben!!
Cookie-instellingen beheren