Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
75 files van totaal 231 km

33-jarige slachtoffer van steekpartij richtte vernielingen aan in zaak

Toegevoegd: 11-08-2022, 15.10 uur
Het slachtoffer zou een stoel tegen de ruit hebben gegooid.
Het slachtoffer zou een stoel tegen de ruit hebben gegooid.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De man die na een steekpartij in een Vlissingse horecazaak gewond raakte, richtte volgens de politie vernielingen aan in de zaak. De medewerker van de horecazaak die gestoken zou hebben, is aangehouden.


Het incident gebeurde rond 21.00 uur op het Bellamypark in Vlissingen. Een 33-jarige man uit Vlissingen raakte daar gewond door een messteek. Volgens een woordvoerder van de politie zou het slachtoffer voorafgaand aan het steekincident vernielingen hebben aangericht in de zaak.

Daarna ontstond er een worsteling tussen het slachtoffer en een medewerker van het horecabedrijf. Het slachtoffer werd daarbij gestoken met een mes. Nadat hij de zaak was uitgezet, gooide hij een stoel tegen de ruit. Volgens agenten maakte het slachtoffer een beschonken indruk, maar weigerde hij een blaastest.

Hij is naar ziekenhuis gebracht vanwege zijn verwondingen. De medewerker van de horecazaak is aangehouden en zit nog vast voor verhoor. De politie werd tijdens het afhandelen van het voorval geassisteerd door de Koninklijke Marechaussee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ditjes en datjes (11-8-2022 om 21:29)
@ niet goed: het is een shoarma tent wat had je dan verwacht ,dat ze de broodjes met een houten mes opensnijden??
Dommerd (11-8-2022 om 21:10)
De groenten snijdt zichzelf niet in dat zaakje
Grote Smurf (11-8-2022 om 19:19)
Eerst dacht ik dat dit weer een gestoorde gek was die iemand stak maar dit laat toch weer een andere kant zien. Ik hoop ook de alcohol niet mee laten tellen in het strafrechtelijk onderzoek. Dan moet je maar niet drinken als je weet dat je een agressie probleem hebt. Ik keur het steken niet goed maar die man die de boel sloopt moeten ze dan wel hard aanpakken. Met die kleine strafjes wordt 'het heft in eigen handen nemen' steeds meer realiteit onder de burgers die dan geen vertrouwen meer hebben in het rechtssysteem.
Rene (11-8-2022 om 19:10)
@Niet goed....Hahaha, een keuken zonder messen...??...En het "slachtoffer" komt hier nog wel zo knuffelbaar over...
Jaap (11-8-2022 om 18:50)
Niet goed, zeker nog nooit zelf in een keuken gestaan. Zonder mes in een keuken kun je niets. Ook in deze zaak hebben ze voldoende messen voor het pakken. Wat je er mee doet is een ander verhaal.
Niet goed (11-8-2022 om 16:08)
Blijkbaar nog steeds steekwapens aanwezig, niet goed genoeg gezocht vorige keer?
Cookie-instellingen beheren