Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 56 km

Vrouw laat auto in de steek onder talud A58

Toegevoegd: 24-08-2022, 05.19 uur
Vrouw laat auto in de steek onder talud A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

'S-HEER ARENDSKERKE - Een bestuurster heeft vanavond haar auto in de steek gelaten nadat zij op de A58 ter hoogte van ’s Heer Arendskerke over de kop was gevlogen.


De vrouw sloeg door onbekende redenen omstreeks 00.25 uur over de kop. Vervolgens belandde zij met haar auto onder aan het talud. De hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen met spoed ter plekke om het slachtoffer te helpen. Op de plaats van het ongeval aangekomen, bleek dat de bestuurster niet meer bij haar auto was. Ze was gevlucht.

De auto is door bergingsbedrijf De Moor geborgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (24-8-2022 om 10:22)
Waar staat dat de bestuurster een bekende was John? Volgens mij weet u meer? U weet dat het strafbaar is om politie onderzoeken te hinderen hoop ik?
John (24-8-2022 om 07:43)
1. Knap, hoe krijg je het voor elkaar 2. Bestuurster is dus bekend, kosten verhalen op haar
Cookie-instellingen beheren