Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk N670 Kapelle

Toegevoegd: 26-08-2022, 21.02 uur - Update: 26-08-2022, 21.34 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Postweg (N670) bij Kapelle is aan het begin van de avond iemand ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Het slachtoffer is per helikopter naar een ziekenhuis gebracht.


Ter plekke kwamen een motorrijder en de bestuurder van een Belgische personenauto met elkaar in botsing. Het ongeluk gebeurde rond 19.25 uur op de kruising met de Westelijke Kanaalweg, vlakbij de Postbrug. Al snel na de melding waren meerdere ambulanceteams en politie-eenheden onderweg. Vanuit Rotterdam werd de traumahelikopter ter plekke gestuurd. Het traumateam landde tegen 19.45 uur bij de incidentlocatie.

Rond 20.20 uur is de gewonde motorrijder per traumahelikopter overgebracht naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam. De bestuurder van de personenauto raakte niet gewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De weg is ter plekke afgesloten voor sporenonderzoek. De provincie heeft afzettingen laten plaatsen.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (27-8-2022 om 10:04)
@zeeuw Wat een lompe reactie. Alsof de buitenlanders die in Zeeland verblijven de oorzaak zijn van onveilige situaties op en om de wegen. Ben jij feilloos? dan ben je een subliem persoon. maar ik vindt jou een dom persoon met geen enkele zelf reflectie.
Grote Smurf (27-8-2022 om 09:52)
@zeeuw, als je je rijbewijs haalt kun je prima in het buitenland rijden. Dat geld ook voor toeristen die hier komen. Onze NL wegen infrastructuur is zowat de beste van de wereld. Veel ongevallen met motorrijders gebeuren op kruisingen (t-splitsingen). Ongevallen met scooters ook. Als ik vaak zie hoe hard scooters voorbij vliegen dan vraag je je af of ze een doodswens hebben. Het is gewoon veel verstandiger voor zowel kwetsbare motorrijders als scooterrijders om kruisingen rustig te naderen en er niet altijd maar van uit te gaan dat je gezien wordt. Nader je rustig en iemand ziet jou over het hoofd, dan heb je nog tijd om rustig te anticiperen door weg te sturen ipv vol op de rem met kans dat je onderuit gaat. Verdedigend rijden heet dat.
Ja-Ja (27-8-2022 om 09:45)
Aan Frits. Weet jij wat haaientanden op de weg betekenen? Sterkte voor de jonge motorrijder en familie.
Ger (27-8-2022 om 09:14)
Dit heeft totaal niets met toerisme te maken. Rij hier bijna iedere dag naar en van mijn werk op Yerseke zomer en winter met de motor. Heb vaak genoeg op de rem moeten staan voor een auto niet nog net even voor je langs de weg wil oversteken. Heb het al meegemaakt dat er iemand volgens mij zo hard aan zijn stuur moest draaien om niet van de dijk te stuiteren . Het is hier altijd uitkijken geblazen.. En dan praat ik niet alleen over buitenlandse kentekens maar in de meeste gevallen over Nederlandse kentekens. Wie er schuld is is niet aan ons omdat te beslissen .
Berta (27-8-2022 om 08:02)
@zeeuw, wat een vreemde reactie. Verkeersonveilig...ooit in België geweest? Toerisme, waar slaat je reactie op! Lekker thuis blijven, niet genieten van onze door toeristen gespekte prachtige provincie. Kom vooral je eigen erf niet af, dat is onveilig! Sterkte voor het slachtoffer en alle betrokkenen.
Sara (27-8-2022 om 02:47)
@zeeuw wat is dit nu voor dom gezwets? Omdat er toevallig een buitenlandse auto bij betrokken is, gelijk een tiranade neer pennen die totaal niets met het gebeuren van doen heeft ?! Ik denk dat het íets te warm in je bovenkamer is geworden van de week, beetje boel last van kortsluiting! Zéér respectloos dit!
Cookie-instellingen beheren