Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeval in Vlissingen

Toegevoegd: 27-08-2022, 11.44 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Bij een ongeval op de Prins Hendrikweg in Vlissingen zijn vanmorgen twee personen gewond geraakt. Een fietser is naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 10.50 uur op de kruising met de Edisonweg. Een fietser en een motorrijdster kwamen hier met elkaar in botsing. Beide betrokkenen kwamen hierbij ten val en raakten gewond. De fietser is door het aanwezige ambulancepersoneel op straat onderzocht en in een vacuümmatras, per ambulance, naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de motor werd in een politieauto door de ambulancemedewerkers onderzocht. Vervolgens is zij door de politie elders heen gebracht.

De fiets en de motor zijn door de politie gestald bij een watersportvereniging


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (27-8-2022 om 13:33)
Achterom kijken zie ik haast bijna niemand meer doen voor het afslaan.ik zeg niet dat dit het geval is maar men zou toch ens wat meer op kunnen letten. Ik vandaag 2x ingehaald door auto.s en voor je neus afwillen slaan ging net goed maar vraag mij af hoe kom je erbij zie je me wel...
Spa (27-8-2022 om 13:04)
Als fierser voel je je op deze kruising altijd erg kwetsbaar, ik denk zelf dat de fietser de motorrijdster over het hoofd heeft gezien. Ik hoop dat het met beiden goed gaat en laten we maar van geluk spreken dat het geen vrachtwagen was.
Cookie-instellingen beheren