Weerbericht:
Vannacht regen en veel wind. Overdag buien. Zondag meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing tussen auto en scooter bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 31-08-2022, 14.50 uur
Een wegbeheerder was aanwezig om de situatie af te handelen.
Een wegbeheerder was aanwezig om de situatie af te handelen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De hulpdiensten zijn woensdag in actie gekomen om te helpen bij een ongeluk bij Burgh-Haamstede. Een scooterrijder en een automobilist waren daar tegen elkaar gebotst.


Het ongeluk gebeurde rond 09.10 uur bij de rotonde bij de Recreatieverdeelweg en de Serooskerkseweg in Burgh-Haamstede. Een automobilist en een scooterrijder botsten daar met elkaar. Het is niet bekend of er bij het ongeluk iemand gewond is geraakt.

Een wegbeheerder van de Provincie Zeeland bleef enige tijd op de plek van het ongeluk om de situatie af te handelen. Uiteindelijk werd de scooter in een aanhanger meegenomen door een andere wegbeheerder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren