Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's getakeld na ongeluk Zoutelande, één gewonde

Toegevoegd: 07-09-2022, 19.11 uur
Twee auto's moesten worden afgesleept.
Twee auto's moesten worden afgesleept.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Bij een verkeersongeval in Zoutelande is woensdag aan het begin van de avond iemand lichtgewond geraakt. Na de botsing zijn twee personenauto's afgesleept.


De voertuigen kwamen rond 17.55 uur met elkaar in botsing op de Langendam (N288), net buiten de bebouwde kom. Eén van de betrokkenen is door ambulancepersoneel behandeld. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide auto's getakeld.

De politie leidde het overige verkeer samen met een medewerker van de provincie langs de ongevalslocatie.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (8-9-2022 om 12:01)
Het is een wonder dat er niet meer ongelukken gebeuren door de onveilige inrichting van de Langendam. Maar de echte oorzaak is het veel te grote aantal (dag) toeristen, veroorzaakt door het schandalige, geldzuchtige beleid van de afgelopen tien jaar van de gemeente Veere, die ontwikkelaars en ook inwoners veel te veel hun gang hebben laten gaan. Ook de verkeerssituatie in Grijpskerke is er een voorbeeld van. Maar laten we vooral nog een paar hotels, vakantieparken en campings uit de grond stampen, er gaat per slot van rekening niets boven geld, en ach, het toenemend aantal ongelukken en verdere overlast nemen we gewoon voor lief. Het wordt steeds fijner wonen in de gemeente Veere.
Cookie-instellingen beheren