Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer helpt vrouw uit Fiat 500 in Goes

Toegevoegd: 07-09-2022, 22.54 uur
Het opmerkelijke incident vond plaats in de Prinses Irenestraat in Kloetinge.
Het opmerkelijke incident vond plaats in de Prinses Irenestraat in Kloetinge.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een opmerkelijke inzet voor de brandweer woensdagmiddag in Kloetinge. Hier was iemand ongelukkig ten val gekomen op de achterbank van een personenauto en hulp van de brandweer was nodig om de persoon uit de auto te krijgen.


De persoon in kwestie zou waarschijnlijk iets hebben willen pakken van de achterbank van een Fiat 500 toen ze ten val kwam. Omstanders probeerden haar uit het voertuig te helpen, maar toen dat niet lukte werd rond 15.55 uur de brandweer gewaarschuwd en naar de Prinses Irenestraat gestuurd.

De brandweer heeft de vrouw uit de auto gehaald. Ze raakte voor zover bekend niet gewond. Er was in ieder geval hulp nodig van de ambulancedienst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (9-9-2022 om 12:09)
In 1969 reed ik in een 2 deurs Fiat 600, die was vast niet ruimer dan deze auto. De deur ging aan de voorkant open (lol)
Drica (9-9-2022 om 09:41)
@Opa Kees: deze Fiat modellen had je vroeger ook al hoor !Met genoegen!
Moeder (8-9-2022 om 19:04)
JAN, goede vraag. Ik had 'm ook....
bert kaiser (8-9-2022 om 15:33)
je kan natuurlijk ongelukkig ten val komen ,zodat je voet of been of wat dan ook klem komt te zitten , en dan krijg je dus een pleister of verbandje van de ambulance dienst
opa kees (8-9-2022 om 10:58)
Meteen verbieden die fiatjes, veelte klein ook, als je hiermee ergens tegen aan rijd dan zit je pas vast. Vroeger hadden wij auto's die waren zo hard als steen vergeleken met deze soepblikken. Als je hiermee tegen een voetganger reed had dezeer last van maar jij niet; en zo hoort het ook!
JAN (7-9-2022 om 23:18)
Er staat: ze raakte niet gewond, maar toch was er hulp nodig van de ambulance dienst?? waarom, als ze dus niet gewond was?
Cookie-instellingen beheren