Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs ingevorderd van beschonken bestuurder

Toegevoegd: 10-09-2022, 22.07 uur
Rijbewijs ingevorderd van beschonken bestuurder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft vandaag een rijbewijs in beslag genomen van een bestuurder die onder invloed van alcohol zijn auto bestuurde.


Agenten kregen eerder op de dag de melding over een persoon die mogelijk onder invloed van alcohol achter het stuur was gestapt. Na een zoektocht werd het voertuig met zijn bestuurder niet meer aangetroffen.

Enkele uren later zagen de agenten een auto flink slingeren. Na een controle bleek het om dezelfde man te gaan. Hij is ter controle meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat de man onder invloed van alcohol reed. Bij de ademanalyse blies de man 835 Ug/L. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren