Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee auto's beschadigd bij ongeval N57 Middelburg

Toegevoegd: 14-09-2022, 14.30 uur
Foto 2 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (14-9-2022 om 20:28)
Dat verwonderd me niks. Bedrijfsbusjes, Pakketbezorgers, ook op de A58 hangen ze steeds op je bumper. Er zou meer controle moeten zijn op bumperkleven. Maar ook bestuurders van de 3 grote automerken die als accessoire een richtingaanwijzer hebben maken er zich zeer vaak schuldig aan. En ook al is de maximum snelheid 100 km/u op de snelweg, de hierboven genoemde zitten daar ver boven, en niet alleen op snelweg maar ook op de N wegen. Maar ja, zolang je maar blijft jakkeren en de kans op gepakt te worden nihil is, zullen we dit vaker zien.
Jaap (14-9-2022 om 15:32)
Alweer een sukkel die achterop zijn voorganger botst, dit hadden we gisteren ook al op de Mortiere. Mensen, blijf eens wakker achter het stuur, ogen open en je alleen bezig houden met het besturen van je auto. Helaas is het wachten op de volgende botsing, waarschijnlijk vandaag nog, anders ongetwijfeld morgen. Welterusten.
Cookie-instellingen beheren