Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Axelaar beroofd van portemonnee in Hulst

Toegevoegd: 16-09-2022, 14.36 uur
Axelaar beroofd van portemonnee in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Een 31-jarige man uit Axel is donderdagavond 15 september beroofd van zijn portemonnee in Hulst. De politie doet onderzoek naar de straatroof en roept daarbij de hulp in van het publiek in. 


Het slachtoffer fietste rond 22.00 uur in Hulst door de Waterstraat toen hij werd aangesproken door twee voor hem onbekende mannen. Het tweetal was kort daarvoor op een donkerkleurige scooter, waarvan het achterlicht niet brandde, uit de richting van de Clingeweg komen rijden.

Volgens de politie kreeg het slachtoffer nadat hij was aangesproken plotseling van één van de mannen klappen waarop hij zijn portemonnee moest afgeven. Het verdachte duo ging er daarna op de scooter vandoor in de richting van de Molenstraat. Het ging om twee donker geklede mannen.

De politie is een onderzoek gestart naar de straatroof. Agenten deden donderdagavond onderzoek op de plaats van het incident en hebben een aangifte opgenomen. Ook houdt de politie een buurtonderzoek. De politie komt daarbij graag in contact met twee jongens die donderdagavond rond 22.00 uur in de Waterstraat vuurwerk hebben afgestoken. Mogelijk hebben zij voor de politie belangrijke informatie. Een woordvoerder laat weten dat zij, als ze zich melden, geen bekeuring krijgen voor het afsteken van het vuurwerk.

Verder komt de politie graag in contact met mensen die de scooter kort voor of na het incident hebben zien rijden of mensen die over camerabeelden beschikken waarop het tweetal en/of hun scooter te zien is. Mensen die informatie of tips hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (17-9-2022 om 22:15)
Inderdaad @Pietje het zijn altijd dezelfde kneusjes die te kneus zijn om ook zelf hun geld op normale manier te verdienen...
pietje (17-9-2022 om 12:18)
een heel duidelijk , signalement....
Cookie-instellingen beheren