Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 281 km

Weer fietser aangereden op rotonde in Middelburg

Toegevoegd: 19-09-2022, 09.38 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is maandagochtend een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer reed op een fiets en werd aangereden door een automobilist en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 08.20 uur bij de rotonde op de kruising van de Laan der Verenigde Naties en de Walcherseweg, aan de zijde van de Euromarkt. Al snel waren twee politiewagens ter plekke en ook een ambulance arriveerde met spoed bij de ongevalslocatie.

Het slachtoffer is door de ambulancemedewerkers op een brancard gelegd en vervolgens voor onderzoek en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De politie heeft van meerdere personen verklaringen opgenomen. Na de botsing werd de Laan der Verenigde Naties afgesloten vanaf de kruising Beneluxlaan - Euromarkt.

Op exact dezelfde locatie gebeurde op woensdagochtend 7 september ook al een ongeval. Toen werd op dezelfde oversteekplaats rond 07.40 uur een fietsster aangereden door een personenauto. Het slachtoffer van dit ongeval raakte lichter gewond en hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WeetAllesBeter (21-9-2022 om 14:14)
Beter opletten dan maar voor alle partijen. Fietsers moeten hier voorrang krijgen. Dat er nog geen voetgangers aangereden zijn is gekker. Die lopen ook gewoon door als er haaientanden bij de automobilisten staan, terwijl die helemaal niet van toepassing zijn op voetgangers. Zij hebben geen voorrang in deze situatie.
Jokko van der Sneuk (20-9-2022 om 12:26)
op alle rotondes is het goed aangegeven... Dat heet HAAIETEANDEN, die staan op het wegdek.. maar het kan zijn dat N(m)edelanders dat niet hebben geleerd en maar een beetje doen net zoals in die landen waar wij op vakantie gaan... Maar dan blijft op letten een goed ding net zoals #een fietser zei, fietser van rechts, tja wat nu ? Voorrang geven dus..
Jose (20-9-2022 om 00:24)
Op de foto's is niet te zien van welke kant de fietser(ster) kwam. Maar tegen de regels in, die goed zichtbaar dmv een bord zijn aangegeven rijden er dagelijks vele fietsers vanaf de verkeerde kant de oversteek plaats op. Niet alleen jonge gasten maar vaders en moeders met kleine kinderen op fietsjes bij zich. Dit om ze veilig te leren fietsen! Het verbaast me al lang dat er niet meer ongelukken gebeuren.
een fietser (19-9-2022 om 16:20)
Ik vraag me toch af of er nu minder ongelukken gebeuren dan in de tijd dat fietsers nog geen voorrang kregen. Als fietser van rechts krijg je sowieso nergens voorrang en op rotondes hou ik de automobilist altijd goed in de gaten of ik wel voorrang krijg. Je kunt zelf ook opletten en niet denken ik heb voorrang dus ik neem het ook. Beter maar weer de auto altijd voorrang geven want je krijgt het 9 van de 10 keer toch niet. En zoals Jokko ook al aangeeft beter voorzichtig dan geblesseerd.
Jokko van der Sneuk (19-9-2022 om 14:10)
Voorrang krijg je, dat neem je niet... Dus als je denkt ik heb TOCH voorrang en de oog communicatie is niet goed... Nog afgezien van de ( te hoge ) snelheid kan het helaas verkeerd aflopen... Je kent het wel de zogenaamde bijna raak botsingen die we elke dag wel hebben... ik let altijd goed op en ben voorzichtig, je weet het nooit... Beter een voorzichtige Jokko als een, als een geblesseerde Jokko...
bram goeree (19-9-2022 om 13:34)
fred jij heb een goed punt .maak overal dezelfde voorrangregels zeker op rotondes .is simpel en ook beter begrijpbaar voor b.v toeristen .en trouwens voor iedereen .maar nee hier moet iedereen het weer op een andere maniet invullen en dat schept veel verwarring .en Popeye jou antwoord slaat nergens op .duidelijkheid moet zeker in het verkeer prioriteit no 1 zijn .en dat kan enkel maar door overal dezelfde regels toe te passen
Cookie-instellingen beheren