Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij Winkelmanstraat Vlissingen

Toegevoegd: 21-09-2022, 18.50 uur - Update: 21-09-2022, 20.15 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen is aan het begin van de avond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Hulpverleners hebben zich over de gewonde ontfermd. Politieagenten hebben één persoon aangehouden als verdachte.


De melding van het steekincident in de Winkelmanstraat kwam kort na 18.00 uur binnen. Meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumahelikopter werden vervolgens opgeroepen om hulp te verlenen. De gewonde is met spoed per ambulance naar Heinkenszand gebracht. Daar vond rond 18.40 uur een rendez-vous plaats met de ambulancedienst.

De politie heeft inmiddels bevestigd dat er een steekpartij heeft plaatsgevonden en dat ter plekke een verdachte is aangehouden. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht door de recherche. Volgens de politie zijn de verdachte en het slachtoffer bekenden van elkaar. Agenten doen buurtonderzoek in de omgeving.
 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (22-9-2022 om 11:13)
De zoveelste keer in korte tijd, je zou er bijna aan gaan wennen en het normaal vinden. Volgens onze overheid, is er nixs aan de hand, valt allemaal wel mee volgens de cijfers. Lijkt er een beetje op dat de realiteit en Den Haag niet meer helemaal synchroon lopen ?!
M (21-9-2022 om 22:04)
Hoeveel leden zou de prikclub hebben? Mensen met het verstand van een ui.
bram goeree (21-9-2022 om 21:24)
dit is nummer zoveel die het slachtoffer is van een steekpartij .abnormaal .hoelang moet dit nog door gaan ? wanneer worden de daders nu een zwaar aangepakt want dit gaat helemaal de verkeerde kant op zo
Joris (21-9-2022 om 20:43)
Naast het betrappen van verkeersdeelnemers onder invloed van drugs en alcohol hebben de steekpartijen op Walcheren ook een wekelijks karakter gekregen. We hadden er deze week nog geen gehad en daar is hij dan. Triest maar je kan er intussen gewoon op rekenen. Het korte lontje en het ontbreken van sociale vaardigheden bij een steeds groter deel van de bevolking laat mensen gelijk naar een mes grijpen bij een meningsverschil in plaats van een goed gesprek voeren. Ik noem dat geteisem.
Cookie-instellingen beheren