Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 456 km

Oorzaak steekpartij Vlissingen mogelijk conflict in relationele sfeer

Toegevoegd: 22-09-2022, 16.07 uur
De oorzaak van de steekpartij ligt volgens de politie mogelijk in de relationele sfeer.
De oorzaak van de steekpartij ligt volgens de politie mogelijk in de relationele sfeer.
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De vrouw die gisteren werd neergestoken in de Winkelmanstraat in Vlissingen was de bewoner van het pand. De oorzaak van de steekpartij ligt mogelijk in de relationele sfeer.


Toen de opgeroepen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een gewonde vrouw aan. De vrouw was wel bij kennis en buiten levensgevaar.Een man die ook in de woning aanwezig was, is aangehouden. Volgens de politie zou het om de ex-partner gaan van het slachtoffer. Hij wordt verdacht van het steken van de vrouw. De aanleiding voor het incident is volgens de politie vermoedelijk een conflict in de relationele sfeer.

Medewerkers van het team Forensische Opsporing deden onderzoek in en om de woning. Rechercheurs kwamen ter plekke voor een tactisch onderzoek en het horen van verschillende getuigen. In en om de woning werden sporen veiliggesteld. Ook werden zaken in beslag genomen, waaronder het wapen dat de verdachte gebruikt zou hebben.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren