Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 83 km

Man aangehouden bij melding steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 25-09-2022, 01.00 uur - Update: 25-09-2022, 14.48 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een man is zaterdagavond in Vlissingen aangehouden bij een melding van een steekpartij. Het is onbekend of er iemand gewond is geraakt.


Het geweldsdelict werd omstreeks 23.45 uur gemeld in een woning aan de Acacialaan. De politie kwam met drie eenheden en twee bikers ter plaatse. In de omgeving van de woning werd na een korte inzet van de politie een man aangehouden. De man is naar het politiebureau gebracht waarna de straat werd afgezet met afzetlint.

De agenten hebben in de woning kort onderzoek gedaan naar het incident. Wat er precies is gebeurd, kon de politie niet zeggen. Een agent ter plaatse meldde wel dat de situatie niet ernstig was. Het is niet bekend of iemand gewond is geraakt.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren