Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 46 km

Scooterbestuurder gewond naar het ziekenhuis na aanrijding

Toegevoegd: 29-09-2022, 22.47 uur
De scooterrijder werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.
De scooterrijder werd met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

'S-GRAVENPOLDER - Bij een ongeluk in 's-Gravenpolder is donderdag een scooterrijder gewond geraakt. De bestuurder van de scooter werd in de Zuid-Bevelandse plaats aangereden door een auto.


Het ongeluk gebeurde donderdag rond 17.15 uur in de Populierestraat in 's-Gravenpolder. Op een kruising werd een scooterrijder aangereden door een automobilist. Na de melding van het ongeluk gingen eenheden van de politie en ambulancedienst ter plaatse om te helpen.

De bestuurder van de scooter had door het ongeluk verwondingen opgelopen en moest met spoed door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis worden gebracht. De auto is uiteindelijk door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen. De scooter is tijdelijk bij een buurtbewoner gestald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RoboRob (2-10-2022 om 07:21)
Altijd kwalijk dat kwetsbare verkeersdeelnemers worden geraakt. Maar liever niet zulke lange tenen. Het gaat toch om een anoniem persoon? Goed dat het wordt herkend. Goed dat mensen waakzaam zijn op gevaarlijk gedrag. Wie niet zeker is van zijn zaak die past bescheidenheid.
Bewoner (30-9-2022 om 23:41)
@Sara Voordat u met domme beschuldigingen komt Leer eerst een goed nederlands. Ken zelf het slachtoffer erg goed. En deze past geheel niet in het profiel wat u schetst. Ongepast van u !!! Probleem in en rond de Populierestraat is Dat er belachelijk hard wordt gereden. En dat je soms hierdoor niet eens de tijd krijgt. Om deel te nemen aan het verkeer.
sara (30-9-2022 om 12:25)
Was dit dezelfde scooterrijder die afgelopen woensdagavond op de Goessestraatweg vlak voor wegrijdende auto's ging rijden en dan de hele weg lang (totaan de Populierenstraat) een wheelie reed? Dan vind ik het niet zo gek dat dit is gebeird.
Cookie-instellingen beheren