Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na steekpartij Roozenburglaan Middelburg

Toegevoegd: 01-10-2022, 16.31 uur - Update: 01-10-2022, 17.43 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag aan de Meanderlaan in Middelburg een man aangehouden als mogelijke dader van een steekpartij eerder op de dag. Het slachtoffer van het steekincident raakte zwaargewond.


De man werd gezocht door de politie omdat hij als verdachte naar voren was gekomen bij een kort onderzoek. Rond 16.10 uur kwam de man uit een woning aan het Meanderhof en liep hij de achtertuin in. Hierop werd hij door de politie gefouilleerd en uiteindelijk rond 16.15 uur afgevoerd in een politiewagen. De man is naar Torentijd gebracht.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het geweldsdelict dat een uur eerder plaatsvond in de wijk Dauwendaele. Het slachtoffer zou zijn gestoken en vervolgens in een auto zijn gevlucht. Hij werd vervolgens in de Roozenburglaan zwaargewond aangetroffen bij een voertuig. De gewonde is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De opgeroepen traumahelikopter landde bij het ziekenhuis.

De politie heeft onderzoek gedaan op drie locaties in de wijk: op de Roozenburglaan, bij de woning aan het Meanderhof en in de Meanderhofstraat. Op de laatstgenoemde locatie zou het steekincident vermoedelijk hebben plaatsgevonden. Het politie-onderzoek is nog in volle gang.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (1-10-2022 om 21:34)
Handig dat de Torentijd gevangenis om de hoek zit bij Dauwendaele.
Js (1-10-2022 om 19:01)
Echte Zeeuwen doen dat niet. En als wij politie nodig hebben komen ze niet..
bram goeree (1-10-2022 om 17:32)
en dit is nummer zoveel de laatste tijd .het gaat lekker daar ,maar ja wat wil je met de softe straffen die ze krijgen .schrikt blijkbaar niet af .maar je zal maar het slachtoffer zijn .sterkte gewenst
John (1-10-2022 om 17:16)
Leuk hè, al die import en ander onderontwikkeld tuig dat ik die omgeving woont. Het wordt tijd dat daar de boel platgegooid gaat worden en al dat tuig opgeruimd wordt. Het is al de zoveelste keer prijs in die buurt.
zeeuw (1-10-2022 om 16:46)
hoef je niet te vragen wat we voor gajes in ons land is dan k zij onze regering wat denk ze onze vies peuken peuken die der eigen jong nog niet op kunnen voeden
Cookie-instellingen beheren