Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
88 files van totaal 351 km

Reanimatie bij wandelmarathon Domburg

Toegevoegd: 02-10-2022, 13.50 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Tijdens de wandelmarathon van de Kustmarathon Zeeland is vanmiddag ter hoogte van Domburg iemand gereanimeerd op het duinpad. Volgens omstanders zou het gaan om een deelnemer van de marathon.


Het incident vond rond 12.45 uur plaats ter hoogte van de golfbaan aan de Schelpweg. Leden van de reddingsbrigade, strandwachters en een ambulanceteam ontfermden zich over het slachtoffer. Een motoragent en handhavers van de gemeente Veere verleenden assistentie.

Vrijwel direct na de melding van de reanimatie werd ook de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 opgeroepen. De inzet hiervan werd geannuleerd toen deze rond 13.05 uur boven Neeltje Jans vloog. De patiënt is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Aan de wandelmarathon doen ruim 5.000 mensen mee. Zij zijn vanochtend in Burgh-Haamstede vertrokken om vervolgens naar de finish in Zoutelande te lopen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
w.poppe (7-10-2022 om 19:39)
mijn collega( Kees Sturm) die ook aan de marathon aan het lopen was de eerste die de reanimatie starte toen die deelnemer in elkaar stortte hier wordt niet over gesproken . deze man kon op zijn minst in het zonnetje gezet worden. gr William Poppe
Drica (3-10-2022 om 10:12)
Sterkte voor de persoon ik hoop dat het goed komt.
Cookie-instellingen beheren