Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

6e Zeeuwse Week van de Veiligheid van start

Toegevoegd: 10-10-2022, 17.46 uur
6e Zeeuwse Week van de Veiligheid van start
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het Scheldeplein in Vlissingen is vanmiddag het startsein gegeven voor de zesde Zeeuwse Week van de Veiligheid, een initiatief van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Via de veiligheidsweek wil de Veiligheidsregio Zeeuwen er op attenderen dat 100 procent garantie op veiligheid niet bestaat. "Er kan altijd iets misgaan, hoe goed we met z'n allen ook ons best doen. Daarom proberen we mensen te wijzen op de gevaren in Zeeland en mensen te leren wat ze moeten doen als er iets misgaat", zo legt de Veiligheidsregio uit.

Tijdens de Zeeuwse Week van de Veiligheid openen onder meer brandweerposten hun deuren voor een open oefenavond. Zaterdag geeft bijvoorbeeld de duikploeg van de brandweer Goes tussen 09.00 en 12.00 uur een openbare demonstratie aan Albert Joachimikade in Goes. Verder worden onder meer een ontruimingsoefening georganiseerd.

Het volledige programma is hier te vinden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (12-10-2022 om 16:43)
@Middelburder Wie is Tilenaar ? Nog nooit van gehoord.
Middelburger (10-10-2022 om 18:55)
Zo, zo.... Waren daar wel vergunningen voor ? Tilenaar !!! kijken we even mee hahaha
Cookie-instellingen beheren