Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk tolplein Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 13-10-2022, 09.04 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Bij een ongeval op het tolplein van de Westerscheldetunnel (N62) in Borssele is vanochtend iemand gewond geraakt. Vanwege het ongeluk moest een deel van het tolplein worden afgezet.


Vlak voor één van de tolpoortjes richting Zeeuws-Vlaanderen kwamen rond 07.20 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Mogelijk gebeurde dat na een onwelwording maar dat is nog niet zeker. Duidelijk is wel dat de ambulancedienst één persoon heeft meegenomen naar het ziekenhuis. Het slachtoffer zou op dat moment bij kennis zijn geweest.

Vanwege de botsing werden tijdelijk twee tollanen afgesloten. Het verkeer werd via de overige tolpoortjes geleid. De tunnelorganisatie hield gezien de ochtendspits rekening met files maar het verkeer stroomde ondanks de aanrijding redelijk door. Bergingsbedrijf De Moor heeft rond 08.30 uur de beide betrokken voertuigen getakeld. Rond 08.45 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (13-10-2022 om 13:17)
Onwel wording kan natuuijk maar er wordt daar ook veel te hard gereden. Ook nog even van laan veranderen als ze maar denken een paar seconden eerder door de poortjes zijn.. 30 kilometer wordt daar zelden gereden en dan hard afremmen om het totaaltje niet te rammen.
Loes (13-10-2022 om 12:56)
Niet verrassend, dat is ook je vrees dat men voor je neus zonder te kijken of er nog een passant aankomt die zijn poortje wil pakken. Onwel wording betwijfel ik.
Cookie-instellingen beheren