Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onverschillige fietser bekeurd voor append fietsen

Toegevoegd: 14-10-2022, 21.31 uur
De agenten surveilleerden in het centrum van Middelburg.
De agenten surveilleerden in het centrum van Middelburg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft tijdens een surveillance in het centrum van Middelburg een fietser bekeurd die appte tijdens het fietsen. Volgens de Walcherse agenten zou de jongeman onverschillig hebben gereageerd op de bekeuring.


De agenten van het basisteam Walcheren controleerden vrijdag in het centrum van Middelburg. Enkele fietsers kregen daarbij waarschuwingen voor het fietsen in de stad. Uiteindelijk deelden de dienders ook een bekeuring uit toen zij een jongeman zagen appen tijdens het fietsen.

 Wat volgens de agenten opviel was de mentaliteit en de onverschilligheid van de jongen. Uiteindelijk kreeg de fietser een prent voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het fietsen. De hoogte van die boete bedraagt 140 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (15-10-2022 om 13:20)
ben het volkomen met willem eens .alleen jammer dat het dweilen is met de kraan open .je ziet het weer steeds meer dat fietsers en ook automobilisten constant bezig zijn met hun telefoon .lijkt wel een erge verslaving en ja je zal iets missen he .alleen jammer dat er zoveel bezuinigd is op de politie waardoor de pakkans minimaal is .het is leuk om regels uit te vaardigen maar geef de politie dan ook de capaciteit en middelen om dit goed aan te kunnen pakken
zeeuw (15-10-2022 om 11:16)
moeten ze veel meer doen de boete is nog veel te laag ook voor de auto
m (15-10-2022 om 08:13)
fietsers in het centrum zijn volgens mij net zo gevaarlijk. als je niet uitkijkt wordt je ondersteboven gereden. en dan alleen een waarschuwing?!
Ik (15-10-2022 om 07:26)
Harstikke goed ,de boete kan niet hoog genoeg zijn. De agenten zouden s'morgens op schooltijd en s'middags om 14.30u ook eens moeten surveilleren bij groot Abeele.,daar hebben ze dan hun handen vol om al die schoolgasten en volwassenen te pakken.
willem (15-10-2022 om 05:40)
boetes zijn veel te laag--zelfs op de stoep botsen ze tegen je op met: "sorry, ik zag u niet" of ze schelden je verrot. het lijkt wel dat ze zonder hun mobieltje dood gaan. blij niet zo'n ding te hebben.
Echt gek (14-10-2022 om 22:07)
Wel opvallend vreemd dat die jongen zo reageerde. Vind het een beetje onbeleefd
Cookie-instellingen beheren