Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Onverschillige fietser bekeurd voor append fietsen

Toegevoegd: 14-10-2022, 21.31 uur
De agenten surveilleerden in het centrum van Middelburg.
De agenten surveilleerden in het centrum van Middelburg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft tijdens een surveillance in het centrum van Middelburg een fietser bekeurd die appte tijdens het fietsen. Volgens de Walcherse agenten zou de jongeman onverschillig hebben gereageerd op de bekeuring.


De agenten van het basisteam Walcheren controleerden vrijdag in het centrum van Middelburg. Enkele fietsers kregen daarbij waarschuwingen voor het fietsen in de stad. Uiteindelijk deelden de dienders ook een bekeuring uit toen zij een jongeman zagen appen tijdens het fietsen.

 Wat volgens de agenten opviel was de mentaliteit en de onverschilligheid van de jongen. Uiteindelijk kreeg de fietser een prent voor het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het fietsen. De hoogte van die boete bedraagt 140 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (14-10-2022 om 21:48)
1 fietser??? serieus???. Elke fietser zit met dat ding aan zijn poten vast!!!!!
Cookie-instellingen beheren