Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 207 km

Traumahelikopter landt bij Borssele voor incident in woning

Toegevoegd: 16-10-2022, 17.32 uur
De helikopter landde in de buurt van de Diepeneestraat.
De helikopter landde in de buurt van de Diepeneestraat.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

BORSSELE - Een persoon is zondag met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat er in Borssele een medisch incident was in een woning. Ook landde de traumahelikopter in de Zuid-Bevelandse plaats.


Het incident deed zich rond 15.45 uur voor in een woning aan de Diepeneestraat in Borssele. Daarop werden drie ambulances en meerdere eenheden van de politie en de Koninklijke marechaussee opgeroepen om ondersteuning te bieden.

Ook werd de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen om naar de locatie van de melding te komen. De helikopter landde enkele straten verderop waarna een arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) bij een van de ambulances instapte. Vervolgens reed deze met spoed richting het ziekenhuis.

De traumahelikopter vloog vervolgens de ambulance achterna en landde uiteindelijk bij het Erasmus Medisch Centrum. Wat er precies in de woning is gebeurd, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren