Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
Geen files

Handrem vergeten, auto te water in Veere

Toegevoegd: 16-04-2007, 14.06 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VEERE - Vanaf de parkeerplaats aan het Bastion nabij de jachthaven aan de Kaai in Veere is maandagmiddag een auto te water geraakt.

Een oudere man was vergeten zijn auto op de handrem te zetten. Rond het middaguur reed de auto achteruit de kade af en gleed vervolgens tussen twee steigers door het water in. De auto kwam tot stilstand tegen een steiger bij de Kaai.

In eerste instantie werden de hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd, maar al snel bleek dat er niemand meer in de auto zat en dat er dus geen sprake was van drenkelingen. Wel werden een tankautospuit en een waterongevallenwagen van de brandweer ingezet.

Nadat een duiker van de Stadsgewestelijke brandweer een sleepkabel aan de auto had bevestigd, kon deze met behulp van een bergingsvoertuig op de kant getrokken worden. De auto had, afgezien van de waterschade, niet veel zichtbare schade aan de buitenzijde.

De auto is vermoedelijk total loss.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren