Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 234 km

Brandweer beukt deur in na brandmelding

Toegevoegd: 19-10-2022, 20.31 uur
In de woning bleek geen sprake te zijn van brand.
In de woning bleek geen sprake te zijn van brand.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Brandweerlieden hebben woensdagavond in Goes de voordeur van een woning ingebeukt nadat was gemeld dat er in de woning brand woedde. Gelukkig bleek de situatie mee te vallen.


Rond 19.15 uur werden een blusvoertuig en een ladderwagen vanaf de Goese brandweerpost Oranjeweg met spoed naar de Jan van Brakelstraat gestuurd. Een passant zou hebben gemeld dat hier brand woedde in een woning.

Eénmaal ter plekke forceerde de brandweer de voordeur van het huis, maar vervolgens bleek dat sprake was van loos alarm.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (20-10-2022 om 21:29)
Ik begrijp het niet. Een passant meldt dat er een brand woedt in een woning. De brandweer arriveert en ziet niks, beukt toch de deur in en zegt loos alarm?
Cookie-instellingen beheren