Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist verliest controle over voertuig en belandt in struikgewas

Toegevoegd: 22-10-2022, 00.44 uur
Door: Remi Mesu

HULST - De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt voor een eenzijdig ongeluk in Hulst. Aanvankelijk dachten de hulpverleners dat de inzittende van de auto bekneld zat, dit bleek echter niet zo te zijn. 


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 23.10 uur op de Van der Maelstedeweg in Hulst. De automobilist kwam uit de richting van de Clingeweg gereden over de Van der Maelstedeweg toen die in een flauwe bocht de controle over de auto verloor. Het voertuig schampte het struikgewas om uiteindelijk in de struiken tot stilstand te komen.

De politie, ambulancedienst en brandweer kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Aanvankelijk dachten de hulpverleners dat er iemand bekneld zat in de personenauto. Echter bleek dat niet zo te zijn. De inzittende is door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet meegenomen te worden naar het ziekenhuis. De auto liep schade op door het ongeluk en moest door een bergingsbedrijf getakeld worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AFML (23-10-2022 om 07:52)
@Controle: Even vaak als ‘op de verkeerde weghelft (met doorgetrokken witte streep) belanden, denk ik.
Controle (22-10-2022 om 15:59)
De controle verliezen over je auto, hoe doe je dat?
Cookie-instellingen beheren