Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's getakeld na aanrijding bij Axel

Toegevoegd: 01-11-2022, 21.23 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Op de Provinciale Weg bij Axel zijn dinsdagavond twee personenauto's beschadigd geraakt bij een aanrijding. Eén persoon is ter plekke door de ambulancedienst onderzocht.


De auto's, waarvan één met Belgisch kenteken, kwamen rond 19.45 uur met elkaar in botsing ter hoogte van het bedrijventerrein Drieschouwen. Na de melding kwamen de politie en de ambulancedienst ter plekke. De brandweer van Axel had toevallig een oefenavond en verleende assistentie.

De ambulancemedewerkers hebben één van de betrokkenen ter plekke gecontroleerd maar de persoon hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide auto's getakeld. Vanwege de botsing was de Provinciale Weg enige tijd volledig afgesloten. Even na 21.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (7-11-2022 om 12:24)
Belangrijk om te weten dat Kuzee de boel opruimt.
fietser (2-11-2022 om 11:00)
Wordt veel te hard gereden op die weg. Plateaus en fietspad, 60km/u .
Wow (1-11-2022 om 22:28)
Das flinke klap geweest, hopelijk is bestuurder redelijk van afgekomen met zulke omgevallen vaak blijvend letsel sterkte!
Cookie-instellingen beheren