Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Slachtoffer Scharendijke is 32-jarige vrouw uit Vlaardingen

Toegevoegd: 03-11-2022, 11.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

SCHARENDIJKE - Bij het ongeval op de N57 bij Scharendijke is vanmorgen een 32-jarige vrouw komen te overlijden. De politie doet ter plaatse onderzoek.


Het ongeval gebeurde omstreeks 07.25 uur tussen Scharendijke en Ouddorp in. Door nog onbekende oorzaak kwamen een kleine personenauto en een Audi met elkaar in botsing. Door de klap raakte de bestuurder van de kleine personenauto zwaargewond en kwam te overlijden.

De politie heeft zojuist kenbaar gemaakt dat het om een 32-jarige vrouw uit Vlaardingen gaat. Het slachtoffer is door een uitvaartonderneming meegenomen. De politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (3-11-2022 om 14:09)
Nee die in zijn dikke Audi komt er wel goed van af he. Enne @Erik: niks mis met wat jij noemt ‘dat koekblikje’. Was jij er beter vanaf gekomen? Gruwelijk om die auto van het slachtoffer EN HAAR HONDJE te zien.
Erik (3-11-2022 om 13:07)
Die - veel te - jonge dame had geen schijn van kans in dat koekblikje. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en zeker ook voor alle getuigen en hulpverleners....
Popeye (3-11-2022 om 12:23)
Je zult er maar bij geroepen worden. Eelt op je ziel moeten kweken komt ook niemand ten goede ..
Cookie-instellingen beheren