Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel schade bij woningbrand Driewegenhof Middelburg

Toegevoegd: 10-11-2022, 15.13 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Vanmiddag heeft een binnenbrand gewoed in een woning aan de Driewegenhof in Middelburg. Deze brand was snel onder controle. Wel ontstond er veel schade.


De brand woedde in een woning op de eerste verdieping van flatgebouw aan de Driewegenhof. Kort nadat rond 14.00 uur melding gedaan was van brand, kwam de brandweer ter plaatse met een tankautospuit en een ladderwagen. Nadat de brandweerlieden het pand hadden betreden, kwam korte tijd veel rook vrij.

De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen en hiermee voorkomen dat het vuur zich kon verspreiden naar de andere appartementen. Na het blussen hebben de brandweerlieden de woning geventileerd. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De politie heeft de directe omgeving afgezet met linten.

Een medewerker van woningbouworganisatie Woongoed kwam de schade opnemen. Het appartement zal enige tijd onbewoonbaar blijven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren