Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade bij eenzijdig ongeval Kamperland

Toegevoegd: 10-11-2022, 23.45 uur
Door: Reinoud Hiemstra

KAMPERLAND - Op de parralelweg van de Oost Westweg (N57) heeft donderdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto ramde hier het hek van de parkeerplaats bij de Surfschool Veerse Dam. Bij het ongeluk raakte één persoon lichtgewond.


Het slachtoffer reed met haar auto vanuit de richting van Vrouwenpolder over de parralelweg van de N57. Net voor de Surfschool Veerse Dam reed het voertuig bij een bocht tegen een hek. Het ongeluk werd rond 22.25 uur gemeld. Douaniers waren toevallig in de buurt en ontfermden zich over de automobiliste. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de bestuurster vervolgens behandeld. Het slachtoffer is hierna door de politie weggebracht.

Het voertuig liep aan de linkerzijde flinke schade op. Dit is langs de kant van de weg gezet en zal op een later moment geborgen worden. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren