Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing Statenlaan Middelburg

Toegevoegd: 12-11-2022, 11.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een vrouw is zaterdagmorgen gewond geraakt bij een botsing op de Statenlaan in Middelburg. Beide voertuigen raakten fors beschadigd.


Het ongeval gebeurde omstreeks 09.35 uur op de kruising van de Statenlaan en de Jacob Pieterse Boreelstraat. Bij het ongeval botsten twee personenauto op elkaar. Door de klap hadden twee betrokkenen klachten. Diverse omstanders schoten de slachtoffers te hulp en leidden het verkeer om de ongevalslocatie heen.

Omdat er bij de botsing een lekkage was ontstaan aan één van de auto’s werd naast het ambulancepersoneel en politie ook een brandweerauto van brandweerpost Torenweg ter plaatse gestuurd. De brandweerlieden hebben de beide auto’s gestabiliseerd en zich ontfermd over de slachtoffers. Toen de ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen, hebben zij beide slachtoffers onderzocht. Een man kon na de controle zijn weg vervolgen. De tegenpartij, een vrouw, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een voorrangsfout. Beide auto’s zijn door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Desmond (12-11-2022 om 18:00)
En helaas zijn er op zo'n moment altijd mensen die denken in de gedachten en door de ogen van de chauffeurs te kunnen kijken...
OmDeHoek (12-11-2022 om 15:42)
Het moest een keer gebeuren hé, aan de situatie te zien dacht de bestuurder van de C1 nog even snel de statenlaan op te draaien maar de situatie totaal verkeerd ingeschat. Ik heb zo vaak flink moeten remmen op de statenlaan voor bestuurders die denken nog 'even' snel de weg op te draaien. Ik heb ook het idee dat steeds minder mensen een stukje inzicht missen wanneer ze deelnemen aan het verkeer.
Loes (12-11-2022 om 12:28)
Haast haast en de ander geen gelegenheid willen geven...zonde je blik naar de donder gereden.
Cookie-instellingen beheren