Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Provincialeweg Zuidzande

Toegevoegd: 15-11-2022, 18.28 uur
Door: Roland de Jong

ZUIDZANDE - Op de Provincialeweg in Zuidzande is dinsdag aan het einde van de middag een ernstig eenzijdig ongeval gebeurd. De brandweer heeft een slachtoffer uit zijn auto bevrijd.


Rond 16.30 uur reed een bestelauto tegen een boom nabij de kruising met de Terhofstededijk. Al snel werd duidelijk dat hulp van de brandweer nodig was. Twee brandweerwagens kwamen met spoed ter plaatse. De brandweerlieden hebben vervolgens het portier aan de bestuurderszijde weggeknipt. Vervolgens is de gewonde uit het voertuig gehaald.

De twee ingezette ambulanceteams kregen hulp van het team van de traumahelikopter uit Rotterdam. Deze landde in een naastgelegen veld. Rond 18.10 uur is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie onderzoekt nog wat de toedracht van het ongeval was. Vanwege het ongeval is de Provincialeweg nog altijd afgesloten voor het verkeer. De politie heeft een omleidingsroute ingesteld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren