Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

60 Kilo lood aangetroffen in tassen

Toegevoegd: 18-11-2022, 12.03 uur
60 Kilo lood aangetroffen in tassen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de politie vanmorgen een aanzienlijke hoeveelheid lood aangetroffen in de tassen van een achtergelaten fiets. Ook werden inbrekerswerktuigen ontdekt.


De politie is poolshoogte gaan nemen naar aanleiding van de melding. Bij aankomst bleek de fiets afgeladen te zijn met boodschappentassen. Deze tassen waren gevuld met afgeknipte stukken lood. Het totale gewicht hiervan bedroeg meer dan 60 kilo. In de fietstassen werden onder andere een betonschaar, een kniptang en een aantal schroevendraaiers gevonden.

De fiets en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen ter waarheidsbevinding. De politie vraagt mensen waar onlangs lood is weggenomen en mensen die wellicht meer informatie hebben, telefonisch contact op te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (19-11-2022 om 01:14)
Het lood was hem of haar zeker in de schoen gezonken, wie de schoen past trekt hem aan. Zal wel partijtje video bij buro halt moeten gaan kijken of hooguit taakstraf van paaruurtjes worde als ze überhaupt te pakken gaan krijgen heeft géén prio dit hoe jammer dit ook is want uiteindelijk betalen daar wel extra voor..
Henky (18-11-2022 om 13:17)
Die gast was zeker van plan om vislood te gaan gieten .
Willem (18-11-2022 om 12:34)
60 kilo lood, dat is nog al wat, hadden ze 60 kilo veren gestolen dan hadden ze meer in de gaten gelopen. Een gewichtige diefstal voor in de fietstassen.
Cookie-instellingen beheren