Weerbericht:
Vandaag enkele buien, komende nacht mist
Verkeersinformatie:
86 files van totaal 347 km

Auto in sloot N57 Haamstede, bestuurder aangehouden

Toegevoegd: 20-11-2022, 12.27 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Langs de Serooskerkseweg (N57) bij Burgh-Haamstede is zondag aan het einde van de ochtend een personenauto in een sloot beland. De bestuurder werd aangehouden nadat bleek dat deze onder invloed van alcohol had gereden. Niemand raakte gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 11.05 uur toen de Poolse automobilist richting Serooskerke (SD) reed. Na de melding werd onder meer de brandweer opgeroepen om te helpen de twee inzittenden van de auto uit het voertuig te halen. De ambulancedienst heeft de bijrijder onderzocht maar deze bleek niet gewond te zijn geraakt.

De politie nam van de automobilist een blaastest af en omdat bleek dat de persoon onder invloed van alcohol had gereden, werd deze aangehouden. De politie gaat nu uitzoeken hoeveel de persoon precies op had. Bergingsbedrijf Ista heeft de auto rond 12.00 uur uit de sloot getrokken. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat leidde samen met de politie het overige verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren