Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Koe belandt in gierkelder Kruiningen

Toegevoegd: 24-11-2022, 11.15 uur
Koe belandt in gierkelder Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

KRUININGEN - Een koe is gisteravond in een gierkelder terecht gekomen aan de Sint Pieterspolder in Kruiningen. De brandweer heeft het dier bevrijd.


Ter plaatse gekomen werd er door de brandweerlieden samen met de eigenaar een plan gemaakt. Gekleed in waadpakken en voorzien van ademlucht zijn twee brandweermannen de put in gegaan. Zij hebben vervolgens de koe richting de uitgang gedreven. 

Met de hulp van de eigenaar is de koe uiteindelijk weer heelhuids uit de put gehaald. Hierna begon de grote schoonmaak. Zowel het dier als het materiaal zijn schoongespoten alvorens de brandweerlieden weer konden inrukken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iesje (25-11-2022 om 21:21)
Denk je nou dat dit voor gein gebeurd is? Dit was een ongeluk en net zoals bij andere ongelukken mag je de brandweer bellen en komen die je gelukkig helpen! Alle hulde voor de brandweermannen! En het gaat gelukkig goed met de koe!
Johan (25-11-2022 om 20:31)
Lekker fris karweitje. Klasse van de brandweermannen dat ze dit allemaal doen.
Belasting (25-11-2022 om 13:57)
Wordt tijd dat dit soort rekeningen richting boer gaat ipv de burger. Of gaat de opbrengst van deze koe naar de gemeentekas?
joke (24-11-2022 om 22:16)
wat heerlijk dat dit ,,dier ,, is gered , bedankt aan de hulpverleners .
een Moeder (24-11-2022 om 21:08)
Helden die BRANDWEERMANNEN
Cookie-instellingen beheren