Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 164 km

Meisje met voet vast in spaken in Tholen

Toegevoegd: 25-11-2022, 10.59 uur
Het meisje liep geen verwondingen op aan het ongeval.
Het meisje liep geen verwondingen op aan het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - De brandweerlieden van Tholen hebben vrijdagmorgen een meisje bevrijdt die met haar voet tussen de spaken was gekomen.


De hulpdiensten werden omstreeks 08.15 uur opgeroepen voor het incident aan de Mossellaan in Tholen. De brandweer, politie en ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse. Bij het ongeval aangekomen, bleek dat een meisje met haar voet tussen het frame van de fiets en de spaken was vast komen te zitten.

De brandweerlieden hebben een aantal spaken weggeknipt waardoor de voet van het meisje weer vrijkwam. Het slachtoffer is gecontroleerd door het ambulancepersoneel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boer (26-11-2022 om 00:50)
sonja, wat ben je toch weer een betweter... wat weet jij nou toch van de ouders af? ouders kopen liever een mobieltje? kind heeft een ongeluk en jij zegt dat de ouders liever een mobieltje kopen? je stond zeker niet vooraan toen de hersens werden uitgedeeld?
Frans Rietmeijer (25-11-2022 om 14:04)
Ik krijg tranen in mijn ogen als ik het me voorstel
Sonja (25-11-2022 om 13:11)
weer zo'n arm kind, gebeurt nog steeds ondanks alle waarschuwingen, ouders kopen liever mobieltje, dan spaakbeschermers, hierna ouders verplichten deze te monteren !
Cookie-instellingen beheren