Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Automobilist mist bocht op sluizencomplex Terneuzen

Toegevoegd: 27-11-2022, 06.29 uur - Update: 28-11-2022, 12.22 uur
De auto kwam tegen een betonnen wegafscheiding tot stilstand.
De auto kwam tegen een betonnen wegafscheiding tot stilstand.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een automobilist is zondagmorgenvroeg gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Terneuzen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De bestuurder kwam omstreeks 05.40 uur tot stilstand tegen de betonnen wegafscheiding op de Buitenhaven in Terneuzen. Door de stevige klap werden de airbags geactiveerd en raakte het slachtoffer gewond.

De politie en ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de bijrijder gecontroleerd maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (27-11-2022 om 09:25)
Er zijn werkzaamheden en er geldt een max. snelheid van 50 km/u. Wanneer gaan ze het leren. Eerst auto stuk rijden en gewond raken door de airbag. Beterschap voor de bestuurder.
Cookie-instellingen beheren