Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind aangereden op Torenweg Middelburg

Toegevoegd: 01-12-2022, 17.38 uur
De jongen werd aangereden door een personenauto.
De jongen werd aangereden door een personenauto.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Torenweg in Middelburg is donderdagmiddag een kind gewond geraakt. Hij is door het ambulancepersoneel onderzocht.


De jongen werd omstreeks 16.45 uur door een automobilist aangereden op de rotonde op de kruising van de Torenweg en de Roozenburglaan. De jongen raakte hierbij gewond. Het slachtoffer werd door omstanders opgevangen. De politie kwam met drie eenheden ter plaatse.

Omdat de jongen gewond was geraakt werd ook een ambulance ter plaatse gestuurd. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de jongen onderzocht. De bestuurder van de auto heeft een blaastest af moeten leggen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren