Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij aanrijding N59 Kerkwerve

Toegevoegd: 14-12-2022, 15.47 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Bij een aanrijding op de N59 bij Kerkwerve zijn woensdagmiddag twee personen gewond geraakt. De brandweer moest één van de twee uit zijn/haar auto knippen.


Rond 14.30 uur kwamen een personenauto en een busje frontaal met elkaar in botsing. Er werden meerdere ambulanceteams opgeroepen. Ook de brandweer werd gealarmeerd want één van de slachtoffers bleek niet zelfstandig uit het voertuig te kunnen komen. Twee gewonden zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het team Verkeer van de politie komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de botsing. De weg is ter plekke afgesloten.

 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (15-12-2022 om 00:36)
Zo te zien op de foto's reed de personenauto tegen de zon in, het zou goed mogelijk kunnen zijn dat de bestuurder verblind raakte..
Arthur (14-12-2022 om 18:25)
Op een rechte weg, hoe krijg je het voor elkaar.
Cookie-instellingen beheren