Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Grote uitslaande brand Goes, persoon ademt rook in

Toegevoegd: 24-12-2022, 05.12 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning aan de Vuilstraat in Goes heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote uitslaande brand gewoed. Eén persoon ademde rook in.


Toen de brand uitbrak, waren twee personen en een hond aanwezig. De bewoners konden zelf naar buiten. Eén persoon ademde rook in en is nagekeken door ambulancepersoneel. De getroffen woning is door de brand flink beschadigd geraakt en hierdoor onbewoonbaar geworden. Salvage is opgeroepen om de eigenaren te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

Nadat de eerste melding van de woningbrand rond 03.50 uur binnenkwam, werd door de brandweer al snel opgeschaald. Twee blusvoertuigen zijn ingezet bij de brandbestrijding, één blusvoertuig stond standby voor de waterwinning. De opgeroepen ladderwagen kon niet in het smalle straatje worden ingezet en bleef daarom stand-by op de Grote Markt.

Rond 04.25 uur gaf de brandweer het sein 'brand meester'.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren