Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Politie controleert extra op rijden onder invloed

Toegevoegd: 24-12-2022, 11.00 uur
Politie controleert extra op rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie gaat de komende tijd extra controleren op het gebruik van alcohol in het verkeer. Daarvoor waarschuwen de agenten van het basisteam Walcheren.


Via social media laat de politie weten dat rond de feestdagen extra zal worden gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol. "Heeft u plannen buiten de deur, maak dan vooraf de afspraak wie er rijdt en dus geen alcohol drinkt. Vanaf vandaag wordt op verschillende locaties op Walcheren extra gecontroleerd op het rijden onder invloed", aldus de politie.

Rijdt u onder invloed van alcohol? Dan krijgt u een geldboete, een (tijdelijke) ontzegging van uw rijbevoegdheid, een gevangenisstraf of een combinatie van deze straffen. De strafmaat hangt af van de ernst van de situatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henky (24-12-2022 om 16:20)
Piet de boefjes hebben de vrijheid want de politie is z,g,n druk met alcohol controles dus dan weet je het wel prettige feestdagen
Arie (24-12-2022 om 15:04)
Ik vind dit een verkeerde instelling van de politie, om juist extra te controleren met de feestdagen. Dit is voor eens en voor altijd!!! Niet alleen met de feestdagen!
Emergo (24-12-2022 om 14:08)
Ja Piet, maar als je inbrekers will betrappen moet je op iedere hoek van iedere straat een agent zetten.
Piet (24-12-2022 om 13:00)
Inbrekers zijn ook weer erg actief! Maarja, dat levert niks op voor de staat natuurlijk
Cookie-instellingen beheren