Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste duikster nog steeds niet gevonden

Toegevoegd: 03-05-2007, 09.54 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
SCHARENDIJKE - Een 30-jarige sportduiker uit Dendermonde (België) is nog steeds vermist. De vrouw verdween dinsdag tijdens een duik in het Grevelingenmeer.

De politie gaat er van uit dat ze verdronken is. Gisteren hebben twee boten van de waterpolitie de hele dag tevergeefs naar de vrouw gezocht met sonarapparatuur.

's Ochtends was de politie nog vol goede hoop dat het lichaam snel gevonden zou worden omdat de plek waar de vrouw onder water is gegaan bekend was.

De vrouw verdween kort nadat zij met haar buddy (een begeleider) tot 26 meter diepte was afgedaald. De duikers raakten de bodem en daardoor werd het zicht minimaal en verloren de twee oogcontact. De buddy is daarop naar boven gegaan, de vrouw is niet meer gezien.

Vandaag wordt verder gezocht.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren