Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 36 km

Politie zoekt getuigen straatroof Middelburg

Toegevoegd: 01-01-2023, 11.41 uur - Update: 01-01-2023, 15.54 uur
Het slachtoffer werd door de politie thuisgebracht.
Het slachtoffer werd door de politie thuisgebracht.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof die op Oudjaarsdag plaatsvond nabij winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat in Middelburg.


Een 65-jarige man werd volgens de politie tussen 18.00 en 18.15 uur het slachtoffer van een gewelddadige straatroof. De man liep met een rollator en had net geld gepind en werd door een persoon vanachteren vastgepakt waardoor hij ten val kwam. Hij werd door de dader geslagen en viel op de grond. De dader ging er met een geldbedrag vandoor.

Het slachtoffer is door een ambulanceverpleegkundige behandeld aan de bij de beroving opgelopen verwondingen en is vervolgens door de politie thuisgebracht. De dader is in onbekende richting weggelopen. De politie heeft vooralsnog niemand kunnen aanhouden als verdachte. Daarom is men op zoek naar getuigen.

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000. De politie is ook op zoek naar mensen in de omgeving van het Goudend die mogelijk camerabeelden hebben waarop de dader te zien is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (2-1-2023 om 06:13)
laffe honden ! ten 1e iemand pakken die moeilijk ter been is en ten 2e van achter aanvallen.
Cookie-instellingen beheren