Weerbericht:
Koud begin van de dag. Verder zonnige perioden en plaatselijk een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man Middelburg blijkt niet vermoord

Toegevoegd: 04-05-2007, 21.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG -  In de Philips Angelvijver in de wijk Veldzigt in Middelburg is vrijdagavond een stoffelijk overschot een man aangetroffen. Zaterdag is bekend geworden dat hij niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Volgens buurtbewoners is het lijk rond 20.00 uur gevonden door spelende kinderen die bij de vijver aan de Hans Lipperheijstraat aan het vissen waren. De Technische Recherche heef ter plaatse de vindplaats gefotografeerd en een kort onderzoek gehouden.

Duikbrandweer
Duikers van de Stadsgewestelijke brandweer hebben het lichaam op een schepbrancard gelegd, waarna het met een ladderwagen uit het water werd getild. Daarna werd het publiek het zicht ontnomen door middel van grote zeilen. Het stoffelijk overschot is afgevoerd met een rouwwagen.

De buurt was enige tijd afgesloten met linten. Toeschouwers werden ruimschoots op afstand gehouden. Na anderhalf uur werd de vindplaats weer vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren