Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Lichaam vermiste duikster gevonden

Toegevoegd: 04-05-2007, 21.45 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - In het Grevelingenmeer is vrijdag het stoffelijk overschot gevonden van de Belgische duikster die sinds dinsdag werd vermist. Dat is vrijdagavond bekend geworden.


De vrouw, een 30-jarige uit Dendermonde, werd gevonden tijdens de zoek-actie van de marine. Die maakte vrijdag op verzoek van burgemeester Asselbergs (Schouwden-Duiveland) een scan van een groot deel van het meer.

Het slachtoffer was dinsdag samen met enkele andere duikers gaan duiken. Ze verloor door nog onbekende oorzaak het contact met haar buddy. De vrouw kwam niet meer boven en direct werd groot alarm geslagen. Boten, duikers en helikopters werden nog dezelfde dag ingezet om de vrouw te zoeken.

Wat er zich precies onder water heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren