Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd M'burg

Toegevoegd: 05-05-2007, 18.10 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Zaterdagmiddag rond 12.50 uur is een 18-jarige man uit Middelburg op een sportterrein in Middelburg aangehouden wegens mishandeling.

Tijdens een duel werd de 18-jarige man in zijn gezicht geraakt door zijn 17-jarige tegenstander uit Axel. De 18-jarige man wilde de bal koppen, terwijl de 17-jarige jongen naar de bal schopte. Hierop sloeg de Middelburger de jongen uit Axel in het gezicht.

Hij hield aan de klap een bloedlip -en neus over. Nadat de Middelburger het veld werd uitgestuurd schold hij de scheidsrechter en grensrechter uit. Ook bedreigde hij de grensrechter, een 52-jarige man uit de gemeente Terneuzen.

De politie onderzoekt het voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren