Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond gevonden door jagers bij IJzendijke

Toegevoegd: 21-01-2023, 18.33 uur
De hond is door de politie naar het asiel gebracht.
De hond is door de politie naar het asiel gebracht.
© Foto: Wijkagenten Sluis
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE – De politie heeft zaterdagmiddag een hond naar het asiel gebracht die door jagers bij IJzendijke gevonden was.


De wijkagenten van Sluis kregen in het begin van de middag een melding binnen van een dier dat aangetroffen was in een veld bij IJzendijke. Ter plaatse bleek dat een aantal jagers de hond had gevonden.
 

Volgens de agenten wordt de hond gebruikt om hazen te vangen. Daar maken mensen filmpjes van. Hier wordt op gegokt, aldus de politie. De hond is naar het asiel gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (22-1-2023 om 09:53)
Vreselijk wat er gebeurd is met deze hond. Gelukkig is ie nu op een plek waar die kan aansterken, en dat ie straks een gelukkig leven kan lijden.
Ger huibregtse (21-1-2023 om 21:56)
1 ding is zeker: agenten zitten er duidelijk naast. De hond is broodmager en heeft duidelijk honger geleden. Dit is waarschijnlijk een hond uit een buitenlands asiel en is hier slachtoffer geworden van vuurwerkherrie. En zonet dan is het een slechte hazenvanger hoor. Maar tja aannames heb je niet veel aan. Ik hoop wel dat de hond een liefdevol adres krijgt
joke (21-1-2023 om 21:45)
wat fijn dat het dier weer is gered en een thuis heeft bedankt.
joke (21-1-2023 om 21:42)
gelukkig dat dier weer een plaatsje heeft , bedankt .
joke (21-1-2023 om 19:42)
wat fijn dat dit dier weer is opgevangen . bedankt .
Cookie-instellingen beheren