Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Auto rijdt tegen vrachtwagen Rijksweg (N59) Bruinisse

Toegevoegd: 24-01-2023, 14.02 uur
Door: Reinoud Hiemstra

BRUINISSE - Bij een ongeval op de Rijksweg (N59) bij Bruinisse raakte een personenauto ernstig beschadigd. De automobilist reed tegen de trailer van een tegemoetkomende vrachtwagen maar kwam met de schrik vrij.


Rond 11.45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Rijksweg. De automobilist reed door onbekende oorzaak tegen de trailer van de vrachtwagen die uit tegenovergestelde richting kwam. De auto kwam hierbij terecht op de afscheiding tussen de naastgelegen rijstrook en de parallelweg. De automobilist raakte niet gewond. 

De personenauto raakte ernstig beschadigd en werd geborgen door bergingsbedrijf Ista. De trailer van de vrachtwagen raakte dusdanig beschadigd dat deze door bergingsbedrijf De Moor moest worden afgevoerd. Tijdens de bergingswerkzaamheden was één enkele rijstrook afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de parallelweg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (25-1-2023 om 09:24)
Onbekende oorzaak??? Ik hoop dat de politie de historie van zijn telefoon even uitleest. ÁLS hij tijdens het ongeval hem gebruikt is het duidelijk. Dit gevalletje kost 10duizenden euro's. Maak nou eens een wet dat de verzekering niets uitbetaald als de veroorzaker zijn mobiel gebruikt. Boetes van €390 helpen blijkbaar niet. Je ziet honderden verkeersdeelnemers (ook fietsers en voetgangers) per dag ze gebruiken. En waarom?
Cookie-instellingen beheren